fbpx

Om Eva​

Bakgrunn 

Jeg er født i Alta i Finnmark, og vokste opp i en familie med mor, far, meg og 3 søsken.

Jeg var en aktiv jente med deltakelse i håndball, ski, skøyter, svømming og korps, jeg var engasjert i mye forskjellig.


Jeg ble fort voksen, stiftet familie og fikk to flotte gutter før jeg var 26 år. Nå har jeg en allsidig livserfaring som jeg gjerne deler av med deg, slik at du enklere kan finne din livsvei. 

Har alltid vært aktiv i lag og foreninger, både som tillitsvalgte og i idrettssammenheng.


I arbeidslivet har jeg fått erfaring fra mange forskjellige bransjer, både som arbeidstaker og som leder. Hovedarbeidsfeltene har vært innen salg, markedsføring, administrasjon og ledelse.


I 2008 startet jeg eget firma og har siden kombinert arbeidet som både selvstendig næringsdrivende, og som ansatt og veileder på ledernivå. 

Nå tilføyer jeg et nytt kunnskapsområde innen profesjonell coaching, slik at jeg kan hjelpe enda flere med å nå sine mål på best mulig måte. 


Gleder meg til å hjelpe deg framover!

Eva Birgitte Hertzberg

Min erfaring nyttig for deg

Med allsidig utdannelse og praksis innen ledelse, markedsføring, salg, kommunikasjon, og mange menneskemøter, har jeg mye å bidra med som samtalepartner og coach for deg.  
Mennesker
De mest interessante jeg kan møte. Spent og nysgjerrig på alle møter der gode samtaler gir mening.
service
Det handler om å gi og være interessert i å sette gode spor. Service er å gi litt mer enn forventningen.
salg
Jeg gir deg det du trenger. En følelse som gjør at du blir fornøyd med resultatet.
erfaring
Alt vi opplever som er med på å forme oss. Også det vi ikke husker, som ligger der underbevisst.

Bestemor Julie

Min bestemor Julie var en superbestemor, hun var den som visste det meste som skjedde i familien. Med syv barn og en haug barnebarn var hun et overhode i familien. Hun kunne være både streng og mild, alt etter situasjonen. Hun var en engasjert dame som bidro på sine eldre dager med bl.a. å jobbe frivillig på krisetelefon.

Gjennom min turbulente oppvekst fikk hun en særdeles viktig rolle i mitt liv, der jeg lærte mye som jeg nok først ble klar over i voksen alder. 

Jeg fikk lov til å teste ut f.eks. baking og matlaging, og fikk råd om å ta passe mengde av hver ingrediens, noe som også passer i andre deler av livet.  Hun tok meg med på bilferie i sin VW Boble, og jeg fikk være med å lage kjøttsuppe under familiedugnader med slåttonn og potetarbeid. Hun lærte meg mye uten å være formanende, hun lot meg lære gjennom erfaring. Når jeg ser tilbake så har jeg tatt etter mye av hennes måte å vurdere  og gjøre ting på. 

Alltid når jeg i voksen alder kom på besøk «hjem», ville jeg innom bestemor. Gode samtaler og en trygg havn fikk jeg hos bestemor Julie. Den tidlige morgenen på høsten jeg fikk telefon fra min far (sønnen) om at Bestemor var død, var for meg uvirkelig. Det var som om jeg ikke oppfattet at hun var død. Jeg fortsatte mitt daglige liv, og ble forhindret fra å delta i begravelsen. Jeg levde videre som om ingenting hadde skjedd.


Etter omtrent ti år var jeg hos en alternativ behandler som uforvarende kom til å åpne litt på det lokket jeg hadde lagt oppå bestemors død. Jeg ble veldig overrasket da følelsene og tårene flommet. At det var en innestengt sorg der som jeg turte kjenne på, var starten på min bearbeiding. Først to år etter det igjen, fikk jeg hjelp av en coach-kollega til å bearbeide og akseptere mine egne følelser ved hennes bortgang. 


I dag har jeg et «normalt» forhold til savnet, og jeg pleier de gode minnene og de mange historiene om bestemor Julie.

En sterk, modig, til tider sta, og likevel en omsorgsfull kvinne.


Sertifisert i

Den Norske CoachForening

og som NLP Coach fra Dr. Richard Bandler. Dette gir deg trygghet for min integritet, faglige kunnskap og coaching i forhold til etiske prinsipper og regler forankret hos Den Norske CoachForening.

Dette sier mine bekjente om meg

 1. 1
  Løsningsorientert, strukturert, lojal 
 2. 2
  Kreativ, fighter, samarbeidsvillig 
 3. 3
  Tydelig, stiller gode spørsmål, energisk
 4. 4
  Engasjert, overblikk, godt humør
 5. 5
  Pågangsmot, ærlig, stor gjennomføringskraft 
 6. 6
  Lærevillig, målrettet, ryddig

© 2019, Sorgtjenester

>